KKBB Salon

Overview

One of the top-performing salons in the nation, KKBB knows their work isn’t just about how their clients look–it’s about how they feelWhen their current space began to limit their ability to choregraph this experience, they partnered with DELV to design a new one. 

KKBB Salon
The Story

KKBB’s co-owners have always known what they’ve wanted and haven’t been afraid to go after it. Tanya, a nationally sought-after stylist and entrepreneurand her punk-rock partner ‘Cheez’ Browna Hoosier native with a long list of music and fashion industry credentialsbuilt a brand that has garnered much attention. In studio with our designers, we meticulously mapped out people and product flow to translate their vision into new, 1,800 square-foot salon. 

Market
Retail
Size
1,800 SF
Scope
Interior Buildout
Client
Kiss Kiss Bang Bang Salon
Location
Fishers, IN
KKBB Salon
First Impressions

First Impressions

The sleek lounge cues the first step in the clients’ experience sequenceMinimalist design allows the colorful product to take center stage and an expansive glass feature wall creates a visual threshold while offering clients a peek behind the scenes. 

All in the Details

All in the Details

Anticipating every step with surgical-like precision, the layout maximizes stylists’ time spent with their clients. Custom casework puts specialty tools at their fingertips while a custom-designed ‘S’-curve bench provides a comfortable spot for processing, yet still in proximity for conversation.  

Zones With Purpose

Zones With Purpose

Distinct zones for each step of the experience ensures the client feels pampered for the entire visit. Unique wall-mounted dryers were used to maximize square footage.

Exhibition-Style Mixing

Exhibition-Style Mixing

With a highly active space, the design enables a dedicated zone for color storage and mixing; putting this skilled process on display.

Setting the Tone

Setting the Tone

Amongst the high energy atmosphere of the salon is a zone designed to usher clients into a calmer, quieter space–fully relaxing into their transformative experience. Moody lighting paired with the washing stations’ rich textures offer a few moments of respite.

See other challenges we've tackled.

More of our work